Versterking gevraagd!

U merkte het misschien: alles smeekt om meer middelen.
We zijn er in geslaagd om voor grootse projecten (Foumbot in Kameroen, Kibangu en La Patience in Congo) sterke medespelers te vinden in binnen- en buitenland. Maar dat volstond niet en we hebben de laatste jaren ons buffergeld al stevig moeten aanspreken.

Daarom deze oproep:
kan u zich inzetten om in uw omgeving Blik op Afrika meer zichtbaar te maken en uw vrienden, familie, collega’s warm te maken voor onze werking? We hebben de uitbreiding van middelen dringend nodig nu naast Congo ook Burundi en Kameroen een beroep doen op Blik op Afrika.

Ten slotte, en deze vraag is even dringend, zijn we op zoek naar medewerkers, vrijwilligers. Bijvoorbeeld een architect op pensioen, een leraar lager of technisch of ASO-onderwijs met wat vrije tijd en een groot hart? We kunnen zo doorgaan voor alle aspecten van onze werking, inbegrepen fondsenwerving en administratieve, logistieke steun.

Interesseert het u ?
Neem contact met “Blik op Afrika”

 

Het Blik op Afrika – Team