Doneren

Doneer met fiscaal attest

Dankzij uw steun kunnen wij ons sinds onze oprichting in 2004, ononderbroken inzetten voor onderwijs, gezondheid, zelfredzaamheid en welzijn. Wij doen dat met hart en ziel maar willen door expertise, efficiëntie, transparantie en duurzaamheid het verschil maken.

Ondersteun de werking en de toekomst van Blik Op Afrika, een ngo die actief is in de Democratische Republiek Congo in de provincie Kwilu (vroeger Bandundu) oa in Kikwit, Totshi … maar ook in Kameroen.

Wat heeft ontwikkelingshulp ooit voor iemand gedaan …. ?
Met deze vraag begint Oxfam een satirisch filmpje dat aantoont dat ontwikkelingshulp wel degelijk effect heeft. De ngo maakte het filmpje nadat het Verenigd Koninkrijk hintte dat ze niet meer 0,7 procent van het Bruto Binnenlands Product aan ontwikkelingssamenwerking wil geven. De Britse premier Theresa May ontkende dit nog in maart 2017.  Bekijk dit filmpje
(Bron Mo.be)

  • Doe nu via uw PC een gift aan “Blik op Afrika”
   Je kan storten op volgend nummer 

IBAN BE28 4314 7320 0120 – BIC KREDBEBB.

vzw Solidariteitsfonds BoA
Naamsesteenweg 355
3001 Heverlee

  • Ontvang een fiscaal attest . Voor giften vanaf 40 euro (al uw giften van één jaar worden samengeteld) wordt automatisch een fiscaal attest toegestuurd, in de eerste helft van het volgend jaar.

  • Klik op het logo van je bank en je kan eenvoudig storten via je vertrouwde bank en op de manier die je al kent

 Crelan_couleur_121029  belfius  ing  kbc3  bnp2

__________________________

Wil je maandelijks een bedrag storten ?

  • Wil je maandelijks een bedrag aan Blik Op Afrika  schenken? Vanaf 3,75 euro per maand x 12 maanden of 4 euro x 10 maanden, ontvangt u een fiscaal attest.

  • Geef een permanente opdracht aan je bank. Dat kan je zelf regelen via het jou vertrouwde on-line-bankieren, of klik op deze link om het formulier te downloaden en in te vullen dat je daarna aan je bank kunt bezorgen.

Wil je een specifiek project steunen ? Lees hier wat kan … (projectnummer vermelden)

Doneren kan ook op andere manier :

° door een handgift
° door schenking door notariële akte
° door een legaat
° door een duo-legaat